Friday, November 11, 2011

My View My World Contest


Nak join klik banner tau..:)

Tarikh tutup : 1 dec 2011

Aku mempertaruhkan gambar yang aku tangkap sendiri..:) Eh! Syarat dia memang kena gambar sendiri kan CN..

1.  My view ni diambil di Taman Wetland, Putrajaya. Tempatnya sangat cantik. Sesuai untuk jalan santai-santai di waktu petang..

2. Gambar kedua pulak kat Glory Beach Resort, Port Dickson. Masa tu ada family day tempat keja husband pada tahun 2009..:) Bila duduk tepi pantai, rasa macam my world lah..=p

1 comment:

**::CIKNUURUL::** said...

Salam,..

menjengah peserta ni,.hehe,.aah,memang kene gune gambar sendiri,original from oven,.kehkeh,.err,tapi tarikh tutup tu last hari akhir bulan November ni,.xsampai 1st december pun,.hehe,.

neway,gdluck sis,.tenQ sudi join,walaupun sy xbagitau pun ape adiahnye kan,.hehe,.really appreciate it,.

Penganjur

My Blog List