Monday, January 24, 2011

SheNaBizShop Nak Bagi Hadiah.



Jom join.. Klik gambar di atas untuk menyertai...:)

Nak tag :

Ibuafiqah
Mamalyna
Jivebumz
Mumun
CikPuanMiera




Tuesday, January 18, 2011

Monday, January 10, 2011

Yaya 18th Birthday Giveaway



Sebagai pembuka bicara terimalah pantun yang tak seberapa ini..:)
ewahhh..

Buah Banana Buah Papaya,
Boleh di makan sampai cheri berri,
Jomla korang join GA Yaya,
Mane ade rezeki hadiah misteri..

NAK JOIN KLIK SAJA PIC DI ATAS, ANDA AKAN TERUS DIBAWA KE LINK GA TERSEBUT..:)

dan korang kena buat satu entry bermula dengan ini..

Sempena birthday yaya yg ke-18 nieh, saya
berharap sangat2 dpt hadiahkan dia..........sambungkan............

v
v
v

mmm..maybe saya nak buat sedikit makan-makan atau lebih afdal nak buat kenduri doa selamat sempena usia Yaya yang menginjak ke 18 tahun. Murah rezeki kita bila kita bagi orang makan. Apalah sangat hadiah2 yang mahal2 tu... bila dibandingkan dengan doa orang yang mendoakan kita semoga kita murah rezeki kan.. asalkan niat tu mesti ikhlas.. Insyallah rezeki itu ada..ok Yaya, akak doakan semoga Yaya lebih tabah menghadapi dugaan dan cabaran mendatang. Muda lagi 18 tahun ni..banyak lagi benda yang kena lalui...semoga terus maju dalam bidang yang diceburi..:)

nak tag :

Jivebumz
IbuAfiqah
Mumun

Friday, January 7, 2011

:::Souv3nier FroM MeLaKa GA - by nureen:::

Aku memang suka Fridge Magnet..sangat suka! Ada orang nak kasik free tak? hehe..

Kalau takde, aku nak join ada satu GA ni tau .. hadiah dia benda yang aku suka tulah : Fridge Magnet...from Melaka..




Jomla join korang...tarikh tutup nak dekat dah ni.. akan close pada 9 Januari 2011...Cepat cepat...


-honeysour-

Penganjur

My Blog List