Monday, January 10, 2011

Yaya 18th Birthday Giveaway



Sebagai pembuka bicara terimalah pantun yang tak seberapa ini..:)
ewahhh..

Buah Banana Buah Papaya,
Boleh di makan sampai cheri berri,
Jomla korang join GA Yaya,
Mane ade rezeki hadiah misteri..

NAK JOIN KLIK SAJA PIC DI ATAS, ANDA AKAN TERUS DIBAWA KE LINK GA TERSEBUT..:)

dan korang kena buat satu entry bermula dengan ini..

Sempena birthday yaya yg ke-18 nieh, saya
berharap sangat2 dpt hadiahkan dia..........sambungkan............

v
v
v

mmm..maybe saya nak buat sedikit makan-makan atau lebih afdal nak buat kenduri doa selamat sempena usia Yaya yang menginjak ke 18 tahun. Murah rezeki kita bila kita bagi orang makan. Apalah sangat hadiah2 yang mahal2 tu... bila dibandingkan dengan doa orang yang mendoakan kita semoga kita murah rezeki kan.. asalkan niat tu mesti ikhlas.. Insyallah rezeki itu ada..ok Yaya, akak doakan semoga Yaya lebih tabah menghadapi dugaan dan cabaran mendatang. Muda lagi 18 tahun ni..banyak lagi benda yang kena lalui...semoga terus maju dalam bidang yang diceburi..:)

nak tag :

Jivebumz
IbuAfiqah
Mumun

1 comment:

✿ YaYa ✿ said...

akak..
tQ sbb j0in.. =)

Penganjur

My Blog List