Monday, November 28, 2011

GA Rush Hour


Nak join klik Banner k..:)

Tarikh tutup : 12/12/11


Aksi spontan yang dipertaruhkan..:)

hahaha, aku pun tak sangka anak aku boleh buat aksi macam tu.. aksi yang suka sangat main air..:) Harap gambar ni boleh memikat hati juri..:)

Giveaway 3 hari Kisah dan Cerpen..


Nak join klik sini..:)

tarikh tutup: 30/11/11

Small GiveAway By Inas And Hakimah


Nak join klik banner k..:)

Tarikh tutup : 16/12/11

Nak tag : 
Joel
Kak azatie
Fieda

"Mega Giveaway CPB : Mehlah Kritik Kalau Berani"


nk join klik banner k..:)

tarikh tutup : 30/11/11

Tak berani nak kritik tapi nak masuk jugak contest ni..hahaha.

Ok serius..
Blog Cikpuan bunga ni takde apa2 yang cacat cela pun.. Cantik je rasa. Words yang paling tepat, Simple!

Suka entry Mega Giveaway CPB : Mehlah Kritik Kalau Berani ni lah sebab boleh menang hadiah macam-macam.. Berbaloi2..:)

Nak tag :

Joel
Fieda
Kak azatie

MegaGiveaway by : Auni , Izyan , Yanie


nk join klik banner..:)
tarikh tutup : 25/12/11

Nak tag : 
Joel
Fieda

Contest Sweet Memories With BFF

Nak join klik banner..:)

Tarikh tutup : 31/12/11




Nak tag :

Joel
Kak azatie
Darling Ninie

Giveaway 11 Days

Nak join klik banner..:)

Tarikh tutup : 06/12/11

Buat nana dan kimie, semoga berbahagia selalu dan kekal hingga ke akhir hayat..:)

Saturday, November 26, 2011

Giveaway By Triple F



Nak join klik banner k..:)
Tarikh tutup : 24/12/11

Nak tag :
Joel
Kak azatie
Fieda

Sape nak baju Free? ~ IMANN ABDUL GALLERY GA


Nak join klik banner k..:)

TARIKH TUTUP : 30 HB 11 2011

Giveaway From Korea & Sydney


Nak join klik banner k..:)
Tarikh tutup : 25 dis.2011

Semoga Syaza dapat result yang cemerlang ya dalam SPM nanti..:)

"Vote for Us II" Lucky Draw~!!


Nak join sila klik banner k..:)

Tarikh tutup : 31/12/11


Menang : 1st SEGMEN - Giveaway by Double'S



yang p1: kak nida
yang ke2: tiefazatie
ke 4: GoldenRose
ke 5: AnaLyana

menang! Yeay!! Walaupun tempat ke-5..Its ok. dah cukup buat aku gembira..:)

Kemenangan ke-5 pada tahun 2011

Thursday, November 24, 2011

Contest Klik Dan Like Fan Page


Nak join klik banner k..:)

Tarikh tutup : 31/12/11

Nak tag :

kak azatie
Nana amrul
Cute Mum

UMMI 3U'S GIVEAWAY....


Nak join klik banner k..:)
tarikh tutup : 30/11/11


Giveaway " I'm Not Perfect " by Eida and Bieha


Nak join klik banner k..:)
Tarikh tutup : 31 Januari 2012

ZieFauzi Simple Giveaway


Nak join klik banner k..:)
Tarikh tutup : 04 dis 2011

GA-Berwajah Baru


Nak join klik banner k..:)

Tarikh tutup: 25/11/11

Semoga Keyphochee terus berjaya dalam dunia blog..:)

GA dari Kak Es Tanda Persahabatan


Wahh Kak Es.. fridge magnet!!! Saya suka!!!

 Sape2 nak join klik banner k..:)
tarikh tutup : akan diberitahu kemudian..

Saya Mahu Ole-Ole dari Sabah


Nak join klik banner k..:)

Tarikh tutup : 04/12/11


SYAKIRSOFIYASYAKIRA 1ST GIVEAWAY


Nak join klik banner k..:)
Tarikh tutup : 15/12/2011

Nak tag : 
Kak azatie
Joel Leslie
Fieda

Wednesday, November 23, 2011

GIVEAWAY : YAHOO CUTI SEKOLAH


Nak join klik banner guys..:)
tarikh tutup : 12/12/11

nak tag :

Joel
Fieda
Kak azatie

Tuesday, November 22, 2011

Sunday, November 20, 2011

1st Contest Gambar Saya Menarik!!! by Ain"


Nak join klik banner k..:)

Tarikh tutup : 18 dec 2011


Gambar ni diambil pada tahun 2009 di Tanjung Harapan, Port Klang. Masa ni baru je kahwin..:) 

Nak tag :

Joel
Kak azatie
Fieda

Contest Baby Cute with Tupperware Product

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN ADALAH SEPERTI BERIKUT :

1. Pastikan bayi anda berumur 3 tahun kebawah sahaja iaitu bayi yg lahir pada tahun 2008 hingga 2011 layak untuk pertandingan ini.

2. Hantarkan sekeping gambar bayi anda yang sedang berposing dengan apa sahaja produk tupperware miliknya ke emel kami ummuhakeem84@yahoo.com. Tarikh tutup untuk penyertaan adalah pada Hari Isnin 30 Nov 2011 .

3. Sertakan maklumat peribadi diri anda seperti Nama Ibu atau Bapa, Nama dlm facebook, IC num, Alamat dan Phone Number.

4. Sertakan juga maklumat peribadi bayi anda seperti nama bayi, Jantina, IC num, dan tempat kelahiran.

5. Gambar akan mula update di page Tupperware product ini selewat-lewatnya pada hari Rabu 7 Dis 2011.

6. Peserta boleh mula mengumpul LIKE terbanyak mulai hari Khamis 8 Dis 2011 selepas diberi LINK picture tersebut.. Kategori pemenang adalah :
- LIKE pertama yang tertinggi mestilah memperoleh jumlah LIKE sebanyak 500.
- Pemenang seterusnya mestilah memperoleh jumlah LIKE tidak kurang daripada 300 LIKE.
- Sebarang penipuan LIKE melalui Exchange VOTE LIKE tidak akan dikira sebagai peserta dan secara automatik anda terkeluar dari pertandingan ini..So, LIKE anda haruslah bersih dari unsur2 penipuan ini.
- Pemenang akan dipilih berdasarkan LIKE terbanyak sebanyak 80%. Selebihnya akan dinilai oleh pihak pengurusan pertandingan (Juri Profesional ) sebanyak 20% berdasarkan kekreatifan gambar dan kejelasan produk yang ditonjolkan.
- Juri profesional adalah seperti berikut :
      1. Nurfitri Ali
      2. Munalizalili Sapian Sahuri
      3. Rasidah Salihin

7. Pertandingan akan berlangsung selama 1 bulan.

8. Keputusan akan diumumkan seminggu selepas tarikh tutup pertandingan.

9. Pemenang akan dikira berdasarkan pengumpulan LIKE terbanyak.

10. Hadiah akan diberi kepada pemenang tempat pertama dan kedua sahaja.

11. Peserta yang kurang berjaya akan menerima hadiah saguhati daripada tupperware product.

12. Peserta adalah terhad kepada 20 peserta pertama sahaja.

13. Semua gambar yang dikirim adalah hak milik tupperware product dan peserta.

Kindly add ct.deeja as ur friend untuk memudahkan komunikasi antara peserta.

SEMOGA BERJAYA ..!!!

Hanya dengan 1 klik, dapatkan TOPUP dan WATERMARK PRCUMA .. ;)

Hanya dengan 1 klik, dapatkan TOPUP dan WATERMARK PRCUMA .. ;)




Nak join klik link kat atas tu k..:)

Tarikh tutup :  31/12/2011

Give Away - For Fun 1


Nak join klik banner k..:)

Tarikh tutup :  22 nov 2011

Contest Pencarian Top Komen untuk Gadget Impian


Nak join klik banner k..:)

Tarikh tutup : 04/12/11

Contest Komen & Menang


Nak join klik banner k..:)
Tarikh tutup :  04/12/11

 Saya sertai contest komen dan menang khas untuk support Puanbee.com dalam perjuangan merebut Gadjet Impiannya”

Gadget Impianku Dan Cabutan Bertuah Yanmieonline.com


Nak join klik banner k..:)
tarikh tutup : akan diumumkan kemudian..

“Inilah masanya untuk merasai makanan paling sedap dari negara Perancis, makanan yang menjadi fenomena sejak akhir-akhir ini di Malaysia, iaitu Macaron, Yanmieonline.com dengan berbesar hati ingin memberikan kepada 5 orang pemenang bertuah untuk merasai keenakan Macaron tersebut, tunggu apa lagi?, sertainya sekarang, secara tidak langsung membantu beliau untuk untuk mendapatkan gadget idamannya!!!!”

MamaTisya Keychain Penang Giveaway


Nak join klik banner ye guys..:)
Tarikh tutup : 20-25 November 2011 @5.00 PM

MY KIDS AND TUPPERWARE


Nak join klik sini k..:)
Tarikh tutup :  30/11/11



Nak snap gambar anak ngan tupperware cantik2, anak takde pulak. Dia kat kampung duduk ngan nenek dia sebulan.. Godek2 folder terjmpa pulak gambar ni.. Maaf gambar tak clear sangat. Yang penting ada gambar ngan tupperware..:) Favourite anak ni makan keropok keping.. sampai tak percaya dah habis dah keropok tu dalam tupperware tu..:)


Saturday, November 19, 2011

Segmen : Contest Blog Awesome & Elegant by Rara & Dzull Ekha


Nak join klik banner guys..:)
Tarikh tutup : 02 dis 2011

Nak tag :

Kak azatie
Fieda
Darling Ninie

CONTEST | Jom teka birthday skru by si skru


Nak join klik banner guys..:)
Tarihk tutup : 30/11/11

Jawapan:
i-tarikh lahir skru - 15/11 dan 30/11
ii-tahun ni ulangthun skru yg ke brp??? - 21 tahun

Nak tag : 

Kak azatie
Fieda

CONTEST : Loving Couple By Cik Scha


Nak join klik banner guys..:)

Tarikh tutup : 16/12/11

Nak tag : 

kak azatie
Fieda
Greenpanda (Nisa)

Saya sayang sangat couple saya.. Dan kini dia telah menjadi suami saya...:) Tak lama lagi juga kami akan jadi parents of two children..Syukur alhamdulillah..:)








Penganjur

My Blog List