Sunday, October 30, 2011

Friday, October 28, 2011

Thursday, October 27, 2011

GIVEAWAY BLOG ITIK KUNING


Nak join klik banner k..

Tarikh tutup : 31 Oktober 2011

"Selamat Hari Lahir. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki buat GA lagi..:)"

Nak tag :
 Jue sokafly
Dayu
Ena

My 3rd GA ~ Adam & Alif


Nak join klik banner ye..

Tarikh tutup: 29 Oktober 2011

Klik Like and Win


Nak join klik banner k..:)
 Tarikh tutup : 31.12.2011

UNC Giveaway Time!!


Nak join klik kat banner k..:)

Tarikh tutup : 8 November 2011

Odisi Aurora 1st Giveaway!


Nak join klik banner k..:)
Tarikh tutup : 30 Oktober 2011


GA FOR MY LUCKY FOLLOWER..5 HARI SAHAJA...:)


Nak join klik banner..:)

Tarikh tutup : 30 Oct 2011 jam 11.59 malam

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com


Nak join klik banner k..:)
Tarikh tutup : 10 Nov 2011

Refferal : Khai

Nak tag :

JueSokafly
Pja Mikano
Dayu

Siapa nak FM Free??


Klik kat gambar kalau nak join..:)
Tarikh tutup 30 Oktober 2011

Wednesday, October 26, 2011

Menang : GIVEAWAY SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN MUHAMMAD AKIF FAIQ

Syukur alhamdulillah. Dalam banyak2 contest yang aku join kat blog contest aku tu >>>> http://iwishiwillwin.blogspot.com. Ni lah kemenangan pertama aku..Hahaha, sangat tak bertuah kan.. Tapi kali ni bertuah..Hehe, terima kasih Nana..

Korang kalau nak join contest ke giveaway ke, korang g terjah blog contest aku tu.. banyak blog2 yang buat giveaway..:)


3D Campbell Book Story (8Pcs)

True Random Number Generator  58Powered by RANDOM.ORG

1. Ana|Lyna
 Thanks Nana..:)

Tuesday, October 18, 2011

1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!!



tarikh tutup penyertaan : 31 Oktober 2011
Nak join sila klik kat banner k..:)

HADIAH-HADIAH YANG MENARIK MENANTI ANDA :


giveway by, Marliyana Mk


Tarikh tutup : 18 November 2011
Nak join, sila klik kat banner ek..

Nak tag :

Jue
Elly
Pja

ID : Ana Lyana

'Giveaway Ulangtahun Kelahiran ke 2 Rayyan'


Tarikh Tutup : 30 Oct 2011
Sila klik Banner kalau nak join k..:)

GA : Cik Bambam! Saya nak ole-ole!!

Tarikh tutup : 28 Oct 2011
Nak join just klik kat banner..:)

Saturday, October 15, 2011

Cabutan Bertuah LCS

Jom join cabutan bertuah.. Klik banner k..:)
Mana lah tau ada tuah di kaki...=p

Tag : Elly, Marziey, Ena

CONTEST : TEKA UMUR SAYA?


Saya teka umur awak ialah 28 tahun...

Nak tag :

Jue
Pja
Nano

Tarikh tutup : 31 Oktober 2011. Nak join klik kat banner ek..

Monday, October 10, 2011

Angry Bird Keychain Giveaway By Lulu Caldina


Tarikh tutup : 18 Oktober 2011 pukul 2 petang.

BIRTHDAY GIVEAWAY!!!!


Mari join!!!
 Tarikh tutup : 18 November 2011


Contest Raya Sedondon




Kami pilih warna merah sebab nak nampak ceria dah sebenarnya ia adalah sebab kami nak rotate baju melayu ayah saya, semua kaler dah ada maka kami pilih merah..:)

Nak tag : Jue Sokafly dan Mamaelly

Nak join? Klik sini.. http://hafiz369.blogspot.com/2011/09/contest-raya-sedondon.html

GiveAway by anis athia


Tarikh tutup : 1 November 2011

Mila's Chocolate Giveaway 2011


SAYA NAK MENANG COKLAT!!!


givEawAy sELAmAt uLAngtAhun kELAhirAn MUHAMMAD AKIF FAIQ


Salam Akif..

Sempena dengan ulangtahun kelahiran Akif,

Aunty doakan Akif  agar terus sihat walafiat di samping family tersayang. Bila besar nanti, jadi anak yang soleh ya..:)


Jom kita pakat ramai2 join giveaway ni.. tarikh tutupnya pada 16 Oktober 2011 jam 11.09 pagi.:)

nak join, klik kat banner..:)

Friday, October 7, 2011

PERFUMES FARM CONTEST


Hurry up!! Grab your chance to win Victoria's Secret Fragrance Mist.

Caranya mudah saja.

1. Write an entry entitled "PERFUMES FARM CONTEST"
2. Put your most cheerful picture inside your entry.
3. Link your entry to this site.
4. Comment this entry and put your entry link so that I can visit your page.
5. The most cheerful picture will be the winner.


The closing time is on 15/10/11 at 9.00am


So, aku pertaruhkan gambar di atas.. Harap-harap ada rezeki..:)

contest "handbag ini aku yang punya"

Contest lagi.. jom ramai-ramai join..:)

Syarat2nya :



1-Follow belog INI dan jugak belog ini ---> http://bloggersiput.blogspot.com

2-Copy paste entry niey atau syarat 2 nieyh

3-buat satu entry pasal contest nieyh

4-tinggalkan url link entry korang kat ruangan komen entry nieyh...

Senang yo!

Tarikh tutup akhir bulan ni, 30 Oktober 2011.


 
 
 

Suka Suki Giveaway


Salam..

Dah lama tak join giveaway. Busy..hehe..

Kali ni nak join giveaway yang dianjurkan oleh Cik Jeeha kita..:)

Senang je...

First, korang g follow blog contest dia..
Second, buat satu simple entry bersekali ngan banner yang di link kan ke entry giveaway tersebut.
Third, letak banner kat atas tu jugak ke sidebar korang.
And last, tinggalkan link entry korang yang dah siap tu kat komen entry giveaway beliau. Jangan letak kat shoutbox ok..:)

Senang je kan, apa lagi korang, jom join..:)

Tarikh tutup pada 30 Oktober 2011. Sempat lagi nak join kan..

Penganjur

My Blog List